eWebTvorba.Unas.cz
Martin Škývara, Francova Lhota 65, 75614 Francova Lhota
e-mail: skywisoft@seznam.cz, web: www.skywisoft.com
Datum: 1.5.2024   Vaše IP: 3.145.93.210

Dokončené projekty

Dřevovýroba s.r.o.

Dřevovýroba s.r.o. Lidečko | Dřevovýroba s.r.o. Lidečko 2

Firma zabývající se výrobou nábytku z dřevěného masivu, výroby zahradního nábytku a dveří.

Nahoru

Kabrhel, Pila & Stolárna

Pilařská výroba, firma vyrábí sériově nábytek z masivního dřeva, také se zabývá výrobou a obchodem s řezivem.

Nahoru
Senex s.r.o.

Petr Mikéska - Senex | Petr Mikéska - Senex 2

Firma zabývající se výrobou obalů, které jsou vhodné zejména jako doplňkový prodej pro Zlatnictví, Čajovny, Vinotéky, Květinářství a Prodejny s dárkovým zbožím. Jedná se o dárkové i užitkové obaly zajímavých tvarů, které jsou přitažlivé nejen elegantním designem, dodávajícím vašemu zboží reprezentativní vzhled, ale i velmi výhodnou cenou.

Nahoru

Wood-Art, Brlica Jan

Firma, která se zabývá uměleckým řezbářstvím, výrobou dřevěných šindelů a truhlářskou zakázkovou výrobou.

Nahoru

Hucul Club Francova Lhota | Hucul Club Francova Lhota 2

Hucul Club Francova Lhota nabízí jízdu na huculských koních i hippoterapii v krásné podhorské přírodě Javorníků. Program je zaměřen nejen pro děti, dospělé či začátečníky, ale také pro větší skupiny, školní výlety, exkurze, atd.

Nahoru
Hudební skupina KOBENT

Kobent

Skupina Kokobent vznikla v roce 2000, založil ji zpěvák a skladatel Zdeněk Šerý skládá se s party kamarádů a muzikantů, kteří se scházeli ve zkušebně ve Francově Lhotě, která sloužila již dnes zaniklým kapelám jako byla Eclipse a další. Skupina hraje od rocku přes funky, jazz, folk, country až po dance, regge, blues, či různé experimenty.

Nahoru

Info-Centrum Francova Lhota

Informace pro turisty, cestovatelé a firmy o menší vesnici Francova Lhota a jeho okolí. Francova Lhota se nachází ve Zlínském kraji v okrese Vsetín a je ve sdružení obcí mikroregionu Hornolidečsko.

Nahoru
Studio Ambra

Studio AMBRA

Touto cestou nabízíme zákazníkům i firmám náš program: profi solárium TURBO, relaxační a klasické masáže, skořicové a parafínové zábaly, parafango zábaly - mořské bahno, kosmetika - AVON, MARY KAY prodej a líčení, o‘etření pleti a make up.

Nahoru

WHL Net

Firma nabízející připojení k internetu (Wi-Fi), správu sítí, software servis, hardware servis a prodej počítačů a jejich komponent.

Nahoru
Carnex

Carnex spol. s r.o.

Zpracování masa, masných výrobků a jejich prodej v síti vlastních i spolupracujících prodejen. Vlastní bezlepkové masné výrobky, salámy, klobásy, párky, tlačenky a další uzenářské i masné výrobky. Veškeré výrobky jsou s atestem. Firma také obdržela několik certifikátů.

Nahoru
Ubytování ©kuláň

Ubytování Škuláň

Ubytování v příjemném valašském prostředí s čistým vzduchem v Chráněné krajině Beskydy. V létě možnost procházek krásnou krajinou jak turistických výletů pěší i na kole. V zimním období možnost využití lyžařského vleku. Přijďte si nasbírat krásné hříbky! Možnost výletů do nedaleké Slovenské republiky (Trenčínský hrad, ...).

Nahoru
Stolářství Matušinec

Stolařství Matušinec

Zabýváme se výrobou nábytku pro bytové i nebytové prostory. Snažíme se zrealizovat Vaše představy a návrhy, poradíme Vám s řešením jak využívat Vaše prostory. Přijedeme za Vámi a společně skloubíme Vaše představy a technické možnosti výroby. Snažíme se o co nejvíce účelné vyžití prostoru s ohledem na funkčnost, estetiku a praktičnost nábytku.

Nahoru
Havloos speed Taxi

Havloos Speed Taxi

Havloos Speed Taxi - Taxislužba z Veselí nad Lužnicí (Tábor).

Nahoru
Ubytování Alois Tkadlec

Ubytování Alois Tkadlec

Nabízíme ubytování ve dvou pokojích (dvoulůžkovém a čtyřlůžkovém) s možností přistýlky a dětské postýlky (společné WC, kuchyňka). Kuchyňka s nádobím a lednici k dispozici. Venkovní terasa s posezením u venkovního krbu.