eWebTvorba.Unas.cz
Martin Škývara, Francova Lhota 65, 75614 Francova Lhota
e-mail: skywisoft@seznam.cz, web: www.skywisoft.com
Datum: 2.5.2024   Vaše IP: 3.144.86.138

Seznam služeb

Tvorba WWW stránek

Nabízím kompletní tvorbu WWW stránek včetně tvorby banerů nebo ostatních doplňků. Pro tvorbu využívám jazyky HTML, CSS, JavaScript, Flash a PHP s databází MySQL.

Pro samotnou tvorbu WWW stránek budu potřebovat pokud možno získat co nejvíce informací, abych je mohl využít pro vytvoření Vašich WWW stránek.

Nebo provedu instalaci redakčního systému s možností jednoduché úpravy, přidávání obrázků či souborů.

  1. především si připravte stručný obsah stránek (kompletní adresu, popis firmy, zaměření výroby a další materiály), který chcete umístit na Vaše WWW stránky
  2. dále si připravte ceníky, fotografie, obrázky nebo videa, různé popisy a ostatní materiály
  3. pak upřesněte co všechno by stránky měli obsahovat např. e-Shop nějakou animaci a jiné požadavky
Nahoru

Scripty

Nabízím tvorbu PHP Scriptů a ostatních, které se převážně využívají pro odesílání E-mailu, eShopy (nakupování po internetu), seznam výrobků, různé ankety, diskuzní fóra, knihy návštěv, počítadla a různé jiné formuláře.

Nahoru

Databáze

Nabízím tvorbu a využívání databází MySQL, které mohou sloužit jako seznamy výrobků, ceníků, klientů, zaměstnanců či jiného seznamu.

  • MySQL: tvorba profesionálních databází z rozšířeným prohledáváním a seřazovaním položek, podmínka webhosting musí mít i MySQL server
Nahoru

Registrace domén

Provádím registraci WWW domén placených i neplacených.

  1. placená: jde o domény 2. úrovně, tvar domény http://www.vase_jmeno.cz nebo http://vase_jmeno.cz např. "http://www.martin.eu", registruji i různé národních domény (cz, eu, com, net, org, biz, info, name, sk, ...)

  2. neplacená: ve většině jde o domény 3. úrovně, tvar domény http://vase_jmeno.jmeno_poskytovatele.cz nebo http://jmeno_poskytovatele.cz/vase_jmeno např. "http://novinky.wz.cz", "http://webhosting.cz/instalaterpavel", ..., využívá se protože k doméně získáte i zdarma webhosting, za to je do stránek vložena nějaká reklama (proužek, banner).
Nahoru

Webhosting

Nabízím umístění vytvořených WWW stránek na některý z Webhostingových serverů. Než si vyberete webhosting doporučuji nejdříve si zaregistrovat domenu (u domény neplacená je webhosting zdarma).

  1. placený: většinou získáte velký prostor s podporou a 99% funkčností serveru, můžete si sestavit webhosting na míru (HTML, PHP + Databáze + E-mail)
  2. neplacený: většinou vyžaduje, aby jste již měli zaregistrovanou doménu sami nebo přes poskytovatele, další možnost je získat domenu s webhostingem zdarma viz. Registrace domén -> 2. neplacená
Nahoru

Přidání odkazu do vyhledáváčů a katalogů

Nabízím přidání odkazu Vašich WWW stránek do českých i zahraničních vyhledávačů a katalogů jako je Google.com, Seznam.cz, OpenDir.cz, ...

Nahoru

Internetová reklama, zvyšování návštěvnosti

Nabízím zprostředkování internetové reklamy v různých reklamních systémech, zajistím zvyšování návštěvnosti v klikacích nebo podobných sytémech, kde se platí návštěvníkovi za jeho návštěvu Vaší web stránky.

Při zvyšování návštěvnosti doporučuji pravidelně doplňovat kredity a nebo využít dlouhodobé nabídky.